Rozhovor s prezidentem

05.07.2010 11:23

Pořídili jsme pro Vás rozhovor s prezidentem FC Real Vodárna,vedoucím mužstva,trenérem a hráčem v jedné osobě,Jiřím Gačem.Než se tenhle pohodový chlapík posadil do křesla a začal vyprávět o svém mužstvu,stačil vyřídit jeden telefonát,při kterém se nejdříve mračil a pak hodně usmíval.Poté si objednal kávu a minerálku.Na dotaz nabídky cigarety odpověděl,že je nekuřák.Poté prohlásil...tak jdem na to? :)

 

Dobrý den,jak zvládáte tolik funkcí v jednom teamu?

Dobrý den.Musím nejprve říct,že kdyby se to nedělalo srdíčkem,tak se to opravdu nedá zvládat.Mám u sebe na pomoc ještě zástupce mužstva Láďu Lysého,který mi pomáhá jak na poli funkcionářském,tak na tréninkách.....Samozřejmně se také na tréninku můžu spolehnout na ty zkušenější,jako je třeba Radek Kliger a Ivo Horák,kteří mě dokáží zastoupit při mé vytíženosti.

Jak probíhá příprava na podzimní část sezony,kde budete nováčkem soutěže?

Příprava probíhá víceméně v poklidu.Pouze nám ji trochu kazí fakt,že je  bohužel rozdělena na dvě části,protože kluci mají na začátku srpna zaslouženou dovolenou.Takže teď nabíráme fyzičku a po dovolené se budou pilovat standartky.Také nás čeká řada přípravných zápasů.

Jak vypadá stávající kádr mužstva?Budete ještě posilovat?

Budeme se samozřejmně spoléhat na osu Lysý,Gač,Horák,Kliger.Poté je budou doplňovat další hráči.Minulý týden přišel zkušený Knap.Kodeš se ještě po menším zranění nezapojil do přípravy.Ten by ale měl být brzy k dispozici.Horší je to s Hamrníkem,který byl s nakopnutým nártem měsíc mimo hru a ještě teď,provádí rehabilitace.

Mluví se nahlas,že prý budete mít největšího generálního sponzora v lize?

Jednání stále probíhají...

Můžete prozradit o jakou fy se jedná?

Opravdu v téhle fázi jednání nemohu nic prozradit,protože bych nerad něco zakřikl.Můžu Vám ale slíbit,že se včas vše dozvíte.

Jaká bude barva dresů mužstva?

Na 90% červená....ale jak říkám,vše se bude odvíjet od požadavků sponzorů.

Kde budete hrát domácí zápasy?

Také  tahle věc není ještě vyřešená na 100%.První varianta je UMT FK,druhá Býchory.Pokud nevyjde ani druhá varianta,tak začnem jednat ve Štítarech.Tohle všechno se také rozhodne podle sponzora.

S jakým umístěním v tabulce budete spokojeni ?

Protože jsme nováčkem soutěže,tak budu v prvé řadě spokojen,když budeme předvádět dobrou hru a přivedem na stadion nějaké fanoušky.

Zkuste tedy tipnout?!

Nerad tipuji,ale když jinak nedáte :) S desátým  místem(ze 14)  po podzimu budu spokojen.

Děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí v soutěži.

Děkuji............

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.